header images
Контроль та відповідальність

3 червня 2019 року проведено нараду на тему "Вимоги діючих нормативно-правових актів в частині видачі ветеринарних документів"

3 червня 2019 року відбулася нарада "Вимоги діючих нормативно-правових актів в частині видачі ветеринарних документів". Метою заходу було підвищення кваліфікаційного рівня завідуючих та ветеринарних лікарів ДЛВСЕ на ринках Вінницької області щодо вимог діючих нормативно-правових актів в частині видачі ветеринарних документів.

Було розглянуто наступні питання:

1. Основні аспекти Здійснення діяльності спеціалістами ДЛВСЕ на ринках; Права та обов’язки ветеринарних лікарів (Килівник О.М. – директор Вінницької РДЛ ДПСС)

2. Основні аспекти Закону України «Про ветеринарну медицину»

Основні аспекти Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»

Основні аспекти Закону України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» Здійснення передзабійного та після забійного огляду тварин та проведення  ветеринарно-санітарної експертизи у відповідності наказу Міністерства аграрної політики України від 07.06.2002 №28 «Правила передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно - санітарної експертизи м'яса та м'ясних продуктів». (Псялига І.А. – заступник директора , Зав.відділом ОР ЛВСЕ на ринках ВРДЛ ДПСС)

3. Підготовка до проведення аудиту НААУ. Основні вимоги ДСТУ ISO 17025: 2017 (Балицька О.В. – Провідний фахівець по контролю за системою управління ВРДЛ ДПСС)

4. Забезпечення реактивами та обладнанням для проведення біохімічних досліджень м'яса (Мельник А.В – Зав.бактеріологічним відділом ВРДЛ ДПСС)

5. Приготування хім. реактивів, їх використання, облік. Градуювання, калібрування приладів, нормативно-технічна

документація на проведення випробувань на вміст нітратів (Костюк Т.А – Зав.хіміко-токсикологічним  відділом ВРДЛ ДПСС).

Номер телефону

(432) 52-09-84

E- mail:

vinoblvetmed@ukr.net

Адреса:

21036 м. Вінниця, вул. Праведників світу, 19